ahp kop

 26 Januari 2021

Achter ’t Peerd maakt zich op voor de 3de editie van de CTA-Plus in Eefde en omgeving

Share

 

Op zondag 12 juni 2016 wordt door Koetsiersvereniging Achter ’t Peerd onder auspiciën van de NVTG voor de 3e keer een CTA-PLUS georganiseerd door de schitterende omgeving van Eefde.

Wij nodigen u dan ook van harte uit om met uw authentieke rijtuig en/of replica deel te nemen aan deze bijzondere wedstrijd met daarin diverse wedstrijdelementen opgenomen.

Een CTA-Plus is een rit bestaande uit de beoordeling van de aanspanning, een wegtraject met behendigheidsproeven en afsluitend een vaardigheid.

CTA Plus deelnemerTegen 11.00 uur zullen de deelnemers na de presentatie individueel vertrekken van ons clubterrein aan de Elzerdijk voor een rit van ongeveer 15 kilometer door de bosrijke omgeving van Eefde. In de route zijn ook de behendigheidsproeven opgenomen.


De route voert u over zandwegen en verharde wegen door de bosrijke omgeving die ook door notabelen in het verleden zeer gewaardeerd werd en waar zij dan ook vaak hun “buiten” hadden.

Bij terugkomst op het clubterrein staat een vaardigheid opgesteld. Na het rijden van de vaardigheid kunt u uitspannen, opruimen en nog heerlijk nagenieten en napraten. Ter afsluiting zal hier ook de prijsuitreiking plaats vinden. De punten behaald bij de presentatie tijdens deze CTA-PLUS tellen mee voor de kwalificatie aan het officiële Nederlands Kampioenschap Traditioneel Gerij op 10 September in Lage Vuursche.

Het evenement is opengesteld voor leden en niet leden van de NVTG die willen deelnemen met een authentiek rijtuig of replica. Andere rijtuigen zijn niet toegestaan.

Voor deelname aan deze rit wordt per aanspanning € 15,- inschrijfgeld gevraagd. Indien u met meer dan 2 personen komt dan zijn de extra kosten per deelnemer € 7,50. Hiervoor ontvangt u bij aankomst een kopje koffie / thee met wat lekkers en een lunchpakket voor onderweg.

Het verzoek is om u vóór 23 mei 2016 op te geven voor deze CTA-PLUS.

Om u op te geven kunt u het bijgevoegde deelnameformulier ingevuld opsturen naar
Secretariaat CTA Plus Achter ’t Peerd
t.a.v. D. Elders
Wichmondseweg 28
7255 KZ Hengelo gld
of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.

Mocht u nog vragen hebben m.b.t. de wedstrijd dan kunt u contact opnemen met
Dirrie Elders via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch na 18.00 op nummer 0575-460202.


Additionele informatie over de CTA-Plus
In navolging van wat in het buitenland gebruikelijk is, is in 2014 een begin gemaakt met het invoeren van extra elementen in een Concours Traditionele Aanspanningen: vaardigheid, behendigheid en een wegtraject: dit heet een CTA-PLUS. Bij een Concours Traditionele Aanspanningen PLUS is getracht zoveel mogelijk aan te sluiten bij de reglementen van een Concours International d’Attelage de Tradition (CIAT) om eventueel in de toekomst een internationale samenwerking aan te kunnen gaan.

 

Uitnodiging CTA Plus 12 juni 2016

CTA Plus 2016

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.