ahp kop

 28 Januari 2021

Dressuurlessen 2016

Share

Nog even en dan is het weer zover. Vanaf 19 april gaan we weer van start met de dressuurlessen gegeven door Arend Jan Hammink op ons clubterrein.

Degene die deel wil nemen wordt 1x in de 2 weken ingedeeld voor een half uur dressuurles. De tijden waarvoor je je op kunt geven is 19.00 uur, 19.30 uur en 20.00 uur. Elke week zal er een vaardigheid uitgezet worden zodat je ook kunt rijden als je geen dressuurles hebt.  Voor degene die niet rijden kunnen uiteraard voor de gezelligheid een kijkje komen nemen en een bakje koffie komen drinken.

Belangrijk puntje: opruimen vaardigheid! Elke week zal er weer iemand genoteerd worden om aan het eind van de avond de vaardigheid op te ruimen, danwel met of zonder aanspanning. Hier is in 2015 mee gestart en besloten om dit zo te blijven doen om de mensen die de vaardigheid opbouwen niet verplicht te stellen de hele avond te blijven om alles weer op te moeten ruimen. Een kleine moeite, een groot gebaar.

Aanmelden kan via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Zijn er speciale wensen vermeld dit dan in de mail zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

We hopen weer op een gezellig en mooi dressuur seizoen!

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.