ahp kop

 28 Januari 2021

25e SGMW van Achter 't Peerd

Share

Vandaag over 12 weken is het zo ver:

Op 2 en 3 april 2016 organiseert Achter 't Peerd met gepaste trots haar 25e Samengestelde Menwedstrijd.

Met ingang van het seizoen 2016 opent de KNHS de inschrijving 12 weken vóór de wedstrijd, dus houd de wedstrijdkalender in de gaten want vol is natuurlijk weer vol. 

De eerste contacten met onze nieuwe buren zijn gelegd en ook de andere landeigenaren, KNHS en gemeente zijn weer bereid om toestemming te verlenen.

Traditiegetrouw gaan we alle zaterdagen in maart het terrein in gereedheid brengen en de hindernissen bouwen. Hierbij is alle hulp welkom! Zaterdag 5 maart zal rond 9 uur de koffie weer klaar staan aan de Elzerdijk. Zet ook zaterdag 12 maart, zaterdag 19 maart en zaterdag 26 maart vast in de agenda, want de gezelligheid in de bouwploeg is even besmettelijk als het paardenvirus zelf!

De eerste vergaderingen zitten er al weer op en bij alle commissieleden begint het alweer te kriebelen! Iedereen zet zich met hart en ziel in voor een geslaagde jubileumwedstrijd, maar ook hierbij maken vele handen licht werk.

Zo zoeken we bijvoorbeeld nog iemand die het leuk vindt om ons enthousiasme over te brengen door teksten te schrijven voor onze website, Facebook en andere media. Ken je of ben je iemand die de Nederlandse taal beheerst en kan typen? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Als u andere kwaliteiten, ideeën of middelen hebt die kunnen bijdragen bent u van harte welkom om u te melden via bovenstaand e-mailadres.

Wij kunnen niet wachten, dus gelukkig hebben we genoeg te doen om die 12 weken door te komen!

de Wedstrijdcommissie

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.