ahp kop

 21 Januari 2021

Wederom Ploegen 28 november

Share

Na het doorslaand succes van de afgelopen keer werd er door menig lid gevraagd of er nog eens een keer geploegd kon gaan worden. We hebben de smaak te pakken lijkt het.

 

overview

Dit keer niet op de Gorsselse Hei met hier en daar wat boomwortels en takken, maar op een bietenveld, wat voor het ploegen bescdhikbaar is gesteld door de Heer Aalderink, die ook bij de vorige ploeg uitdaging aanwezig was.

Het land bevindt zich aan de Elzerdijk nr 54, net na de spoorwegovergang van de Boedelhofweg in Eefde. De eerste boerderij aan de linkerkant en net daarvoor is het land waarop we onze lusten mogen gaan botvieren.

Dylan

Er is genoeg ruimte voor mensen die het willen gaan proberen, wel even een pony, paard, en tuig meebrengen en als je zelf geen ervaring hebt of geen ploeg tot je beschikking hebt, laat het even weten, dan kan daar rekening mee worden gehouden. er wordt vast wel wat geregeld dan. maar wel even doorgeven dus.

We gaan beginnen om 13.00 uur en voor de inwendige mens koffie met wie weet een koekje (mag je natuurlijk ook zelf meebrengen, ook appeltaart of cake of zoiets mag vast ook wel) zorgt Doortje. Wim en Han zijn aanwezig om te helpen en zij willen vast wel vertellen hoe het moet na hun geslaagde actie de vorige keer.

Opgeven als je wilt komen ploegen bij Han Brokken tel. 06-53309254 voor Donderdag de 26e november. Als je alleen wilt komen kijken of aanmoedigen mag dat ook zonder aanmelding.

 

publiek

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.