ahp kop

 24 Januari 2021

laatste nieuws Pasmanmiddag

Share

We weten dat velen van u wachten met opgeven tot de laatste dagen voor een evenement, maar Wim en Doortje zijn druk bezig een mooie middag voor de mensen van de "Pasmanmanege" te organiseren en zouden erg geholpen zijn als ze weten wie met zijn of haar aanspanning komt (ik ga er vanuit dat zo mogelijk ALLE rijdende leden met hun aanspanning komen!) maar als u nog niet benaderd bent bel Wim of Doortje even op het telefoonnummer hieronder vermeld!

zaterdag 19 september om 14.00 uur is het weer tijd voor de jaarlijkse "Pasmanrit", een al vele jaren oude traditie waarbij we een middag met de clienten van de Stichting Paardrijden Gehandicapten Deventer/Gorssel e.o. uit rijden gingen.
"Gingen" ? ja, want door een toenemend aantal gegadigden en een afnemend aantal koetsen heeft de organisatie besloten het dit jaar anders aan te pakken; het centrale punt blijft ons clubterrein aan de Elzerdijk waar we vanaf 14.00 uur de mensen van de pasman willen vermaken met de waterbak, een vaardigheid, ringsteken en een buitenrit.

Ook in deze vorm hebben we zoveel mogelijk aanspanningen nodig om er voor iedereen een mooie middag van te maken we verzoeken dan ook alle (rijdende) leden om met hun aanspanning te komen en uiteraard zijn ook niet leden met een betrouwbare aanspanning welkom om iets voor de gehandicapte medemens te doen!

om de planning iets te vereenvoudigen vragen we iedereen om even met Wim en Doortje 0575 540096 te bellen om te vertellen dat je meerijdt!!

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.