ahp kop

 17 Januari 2021

"Rit Dirrie en Johan

Share

Wegens gebrek aan belangstelling heeft de organisatie besloten dat onderstaande rit NIET doorgaat! We danken Dirrie en Johan voor de moeite die ze gedaan hebben en hopen dat er een volgende keer meer animo is.

Degenen die toch a.s. zondag een georganiseerde rit willen rijden kunnen even op de site van "in Stap en Draf" kijken waar ze zich op koeten geven voor de jaarlijkse rit in- en om Hengelo gld.

Zondag 6 september organiseren Dirrie Elders en Johann Haasnoot een rit in de omgeving van Hengelo/Vorden.
Vandaag hebben we contact gehad met de collega's van "In Stap en Draf" die op dezelfde dag hun jaarrit houden waar we uiteraard rekening mee willen houden.
Uit overleg met Dirrie en Johann is gebleken dat de doelgroep verschillend is en we geen deelnemers bij In Stap en Draf weghalen of weghouden, de datum verzetten blijkt geen optie zodat ze Zondagmorgen 6 september om 11.00 uur bij de familie Elders willen beginnen aan een ongetwijfeld mooie rit!
Opgeven en meer informatie opvragen  kunt u via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0638761035

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.