ahp kop

 3 December 2020

over onze sponsoren

Share

Aan de vooravond van de 10e Nachtrit willen we graag vertellen hoe het mogelijk is een rit te organiseren waar aanspanningen uit heel Nederland graag- en zonder inschrijfgeld te betalen aan mee kunnen doen.
We gaan de stoet en de rit langs en willen zo onze sponsoren (in welke vorm dan ook) in het zonnetje zetten.
Voorafgaand aan de stoet rijd een auto van Autobedrijf Lenselink, Mazda dealer te Zutphen (Gelderhorst) en Eefde (Schoolstraat) bij hen vind je altijd een passende auto.
Voorop in de stoet 3 koetsen van stalhouderij 't Kleine Blaar Langedijk 14 te Hall die voor elke gelegenheid een passende aanspanning kunnen verzorgen, van Trouw tot Rouw en alles wat u verder kunt bedenken ze regelen het voor u.
Als we met de rit bezig zijn komen we langs Heijink Eieren aan de Lansinkweg 2 in het buitengebied van Zutphen hier vind u het beste scharrelei, te leveren op bestelling of dagelijks vers uit de eierautomaat te halen. De rijders komen o.a. ieder jaar terug naar Zutphen voor de overheerlijke broodjes met eiren van Heijink!
De 1ste stop houden we bij de familie Kapper-Lammers aan de Dennendijk 2a en b  te Zutphen waar u behalve voor het allerlekkerste boerenijs ook terecht kunt voor Catering, aardappels en groente!
Verder rijdend komen we bij de 2e stop bij Gasterij De Gracht aan de Laarstraat in Zutphen waar u gezeten op een mooi terras genieten kunt van de aanspanningen en van een overheerlijk hapje en drankje!
Als we de koetslampen aangestoken hebben gaan we verder via het Rijkenhage waar de opstapplaats van de Fluisterboten is (Rijkenhage 1) gezeten in een mooie boot wordt u over de Berkel en de Grote Gracht gevaren en ondertussen vermaakt met allerlei wetenswaardigheden over Zutphen en haar omgeving!
Lnksaf de Komsteeg in komen we langs een filiaal van de Rabobank Noord en Oost Achterhoek, de bankrelatie voor al uw zakelijke- en prive bankzaken.
Last but not least komen we dit jaar niet langs Notariskantoor Smook aan de Rustoordlaan 31 te Eefde, het kantoor dat u niet mag missen als u wederom van trouw tot rouw (en alles daartussen) iets vast te leggen heeft!!!.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.