ahp kop

 28 Januari 2021

Verhuizing SGMW

Share
SGMW “Achter ’t Peerd “ gaat verhuizen! 

Na jaren lang trouw te zijn geweest aan de omgeving rond het Amelte en Manege
“De Prins “, gaat “Achter ’t Peerd “ haar wedstrijd het komend jaar verrijden rond haar eigen accommodatie naast de Gorsselse heide. Het heeft wat in de hoefjes gehad, maar de vergunning is rond en het gaat gebeuren. Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling. Het eigen terrein en de terreinen rond het clubgebouw bieden voldoende mogelijkheden voor een grote wedstrijd zoals “Achter ’t Peerd” reeds jaren organiseert.

Het clubgebouw ligt naast de kartbaan net naast de Gorsselse heide. Het wegtraject zal er nu een worden, waarbij men ronduit kan genieten van de omgeving. Een terreineigenaar naast het clubgebouw geeft de gelegenheid om op zijn terrein hindernissen te bouwen. Enkele daarvan mogen vaste hindernissen worden. Zo worden het natuurlijke hindernissen, welke zeker niet misstaan in deze prachtige bosrijke omgeving. De dressuur en de vaardigheid liggen nu dicht bij de hindernissen, zodat men een schitterend hoofdterrein heeft met alles op loopafstand! Dus, heeft U zich reeds opgegeven: we zien elkaar begin april naast de Gorsselse heide in het prachtige Gorssel. Een ieder die niet rijdt, is uiteraard ook van harte welkom! Het is een heerlijke plek om te genieten van de paardensport, maar uiteraard ook van de omgeving!

De organisatie van “Achter ’t Peerd” zal er, zoals U gewend bent, weer alles aan doen om er een prachtige wedstrijd van te maken!

Voor meer informatie kunt U terecht op onze site: www.achtertpeerd.com of belt of schrijft U naar het wedstrijdsecretariaat:

Lieselot Samberg 06–13 46 69 60

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">

post adres:
Berkenlaan 263
7204 EJ ZUTPHEN

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.