ahp kop

 16 Januari 2021

CTA Plus 28 juni

Share

Authentieke aanspanningen in Eefde

Zondag 28 juni 2015 organiseert Koetsiersvereniging ‘’Achter ’t Peerd’’ voor de 2de keer een CTA –Plus. Deze vindt plaats aan de Elzerdijk 44 te Eefde op het terrein van de Koetsiersvereniging “Achter ’t Peerd” (naast de kartbaan in Eefde).

Een CTA –Plus is een wedstrijd met authentieke rijtuigen. De wedstrijd bestaat uit drie onderdelen, te weten:

Een presentatie, de deelnemers worden dan door 2 juryleden beoordeeld op o.a. algemene indruk van de aanspanning / paarden, pony’s / tuigen / rijtuig /  menner, grooms en passagiers.

Een wegtraject van  ongeveer 16 kilometer op tijd met daarin opgenomen vijf proeven

Afsluitend een vaardigheidsparcours, dit betreft een parcours waarbij de authentieke rijtuigen tussen kegels moeten doorrijden waarop ballen liggen. Het doel is om in de vastgestelde tijd het parcours te rijden en alle ballen te laten liggen.

Degene met de minste strafpunten verdeeld over alle drie de onderdelen mag zich winnaar noemen.

Vanaf 10.00 uur begint de presentatie. Een half uur na de presenstatie start het wegtraject. Het wegtraject wordt dit maal verreden door de omgeving van Eefde en Joppe. De proeven vinden o.a. plaats bij de Zessprong en het Bosrestaurant in Joppe.

Na terugkomst is er een pauze voor de deelnemers op het terrein van de Koetsiersvereniging waarbij de bezoeker de deelnemende aanspanning kunnen aanschouwen en eventueel vragen stellen. Na de pauze wordt de vaardigheid verreden in de middag start +/- 14.00 uur

De dag begint om 09.00 uur en is voor iedereen vrij toegankelijk.

Aanmeldingen:

Eyk Backer
Geert Bongers
Johann Haasnoot
Martin Elders
Hennie hagen
Theo Hondshorst
Annemiek Looije
Ria Maathuis
Willy Nieburg
Dirk Schalkers
Ebbo Scheltens
Rob van Elst

                                 

Flyer

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.