ahp kop

 23 Januari 2021

Opgave dressuurlessen

Share

Nog een maand, oftewel dinsdag 21 april gaan we weer van start met de dressuurlessen gegeven door Arend Jan Hammink op ons clubterrein.

Degene die deel wil nemen wordt 1x in de 2 weken ingedeeld voor een half uur dressuurles. De tijden waarvoor je je op kunt geven is 19.00 - 19.30 en 20.00 uur. Elke week zal er een vaardigheid uitgezet worden zodat je ook kunt rijden als je geen dressuurles hebt.  Voor degene die niet rijden kunnen uiteraard voor de gezelligheid een kijkje komen nemen en een bakje koffie  komen drinken.

Belangrijk puntje : opruimen vaardigheid ! Elke week zal er iemand genoteerd worden bij de indeling van de dressuurlessen om aan het eind van de avond de vaardigheid op te ruimen. Met aanspanning de pionnen oppikken en in het materialen hok zetten of na de dressuurles en wegbrengen van pony/paard terugkomen op het terrein om op te ruimen. Dit is medegedeeld in de ledenvergadering en besloten om dit zo te doen om de mensen die de vaardigheid opbouwen niet verplicht te stellen de hele avond te blijven om alles weer op te moeten ruimen. Een kleine moeite, een groot gebaar.

Aanmelden kan via de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zijn er speciale wensen vermeld dit dan in de mail zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

We hopen weer op een gezellig en mooi dressuur seizoen

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.