ahp kop

 3 December 2020

jaarvergadering goed verlopen

Share

Donderdagavond 5 maart hadden we onze jaarlijkse ledenvergadering, in de kelder van "het Hart" werd teruggekeken op het afgelopen jaar en vooruitgekeken op de dingen die we in 2015 willen organiseren of verwachten.
Renate had het jaarverslag weer prima voor elkaar en de financiele administratie van Jan werd door de kascommissie met applaus goedgekeurd!
Alle dingen opnoemen die het bestuur in 2014 geregeld heeft zou te ver gaan maar de mooie paardvriendelijke omheining kan een ieder die door de Elzerdijk komt niet ontgaan..
Soms ontkomt een vereniging niet aan een bestuurswissel, ook bij AtP was dit het geval, Rudie Brokken en Wim Leppers namen afscheid als bestuurslid.

IMG 3098PA262134

maar we hopen Rudie en Wim met- of zonder aanspanning te mogen verwelkomen op de vele activiteiten die we in 2015 willen organiseren!

 De bestuursleden Annemarie, Geraldine, Marjoleen, Renate, Jan en Jan hopen samen met de leden en donateurs een gezond, gezellig en sportief 2015 te mogen beleven!

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.