ahp kop

 23 Januari 2021

hindernisbouw begonnen

Share

P3012382Na verschillende vergaderingen bij Doortje en een heleboel voorwerk door de verschillende commissie's mocht de "bende van 5" vandaag naar buiten om de hindernissen uit te zetten, het koste even overleg en een paar uurtjes meten, zetten en verzetten maar we denken 5 nieuw te bouwen hindernissen te hebben, bij de waterbak moeten eerst nog een paar palen verwijderd worden om vervolgens ook daar wat nieuws van te maken!

A.s zaterdag 7 maart hebben Doortje en Arjen om 08.30 uur de koffie klaar en willen we de palen zetten, de voetgangersbrug bouwen en misschien nog wel meer..... Er moeten een kleine 160 gaten geboord worden en uiteraard een zelfde aantal palen gezet, vervolgens moeten de gaten weer aangevuld met zand en vastgestampd!!!  Een groot gedeelte van de vaste club heeft ondertussen al weer toegezegd te zullen helpen maar enthousiaste- en vooral vrolijke hulpkrachten zijn altijd welkom!!!!!

Tot zaterdag????

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.