ahp kop

 22 Januari 2021

Laatste D en V wedstrijd

Share

Vandaag werd de laatste Dressuur en Vaardigheid wedstrijd (van het seizoen 2014/2015) verreden, zo'n 25 deelnemers deden hun uiterste best nog enige punten te verzamelen of gewoon om  zichzelf zo goed mogelijk te presenteren. Omdat we gedurende de 4 wedstrijddagen veelal dezelfde trouwe deelnemers hadden kunnen we ook niet veel nieuwe foto's presenteren, de paar die we vandaag gemaakt hebben en toonbaar waren (valt altijd tegen voor een amateur dat indoorfotograferen) staan in de bijlage.

Aan het eind van een evenement (verdeeld over 4 dagen) is het wel gepast mensen te bedanken ook al houdt dit het risico in mensen te vergeten.... dus: Deelnemers, vrijwilligers van Semper Fidelus, Doortje die er elke keer weer was om de deelnemers te ontvangen, Geraldine en Jan die elke keer opnieuw de organisatie voor hun rekening namen, zorgden voor leuke prijzen en ook steeds weer een uitslag wisten te produceren, fam. Janssen, Wim die er steeds weer voor zorgde dat de deelnemers een goede bodem hadden om op te rijden en iedereen die ik nu vergeten ben: SUPER bedankt voor jullie medewerking!!!!

9 foto's in dit album
afbeelding niet weergegeven
Album weergeven
 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.