ahp kop

 28 Januari 2021

D+V 14 februari er is nog ruimte

Share

Zaterdag 14 februari wordt de 4e van de wintercompetitie Dressuur en Vaardigheid gereden bij Achter 't Peerd. Er is nog ruimte dus u kunt nog inschrijven. De link naar het inschrijfformulier vindt u onderaan dit bericht.

Na het succes en de gezelligheid van de afgelopen keren nu jammer genoeg al weer de laatste.

We hopen weer op een gezellige sportieve prachtige Dressuur en Vaardigheid dag.
Hieronder vindt u een aantal regels en ook kunt u het inschrijfformulier hier vinden.

Wij vragen de deelnemers aandacht voor de volgende zaken:
- ZOWEL BIJ DRESSUUR ALS VAARDIGHEID IS EEN HELM VERPLICHT !!!!
- DE AFMETING VAN DE DRESSUURBAAN IS 25 X 65 METER, JURY'S ZIJN DAARVAN OP DE HOOGTE !!!

IMG 0034Daarnaast gelden bij deelname aan een activiteit, evenement of wedstrijd bij Menvereniging Achter 't Peerd een aantal regels, voorwaarden en bepalingen, die u geacht wordt te hebben doorgenomen alvorens deel te nemen. Deze kunt u vinden via deze link.

Inschrijven kan door middel van het aanmelden van uw aanspanning via een mail en de benodigde gegevens (inschrijfformulier) naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via mijnknhs.nl

Ook de laatste wedstrijd is een selectiewedstrijd voor het districtskampioenschap, dus misschin nog net even de benodigde resultaten te scoren. De wedstrijden worden wederom gehouden bij de rijhallen van Semper Fidelis, Amelterweg in Gorssel.

Wie weet zien we u wel tijdens op zaterdag 14 februari, wij hebben er in elk geval zin an.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.