ahp kop

 26 Januari 2021

SGMW 2015 op 11 en 12 april

Share

DressuurKoetsiersvereniging Achter ’t Peerd organiseert ook in 2015 en wel op zaterdag 11 en zondag 12 april weer haar Samengestelde Menwedstrijd op en rond het clubterrein aan de Elzerdijk in Eefde.

Al vele jaren is deze SGMW de opening van het outdoorseizoen. Dit jaar is in verband met Pasen, het weekend ervoor, gekozen voor het tweede weekend van april.

 

 

 

 

Deelnemen, inschrijven kan via deze link van de KNHS.

 

Hans HeusMenigmaal is er gestart in de ochtend met de rijp nog op de velden, maar dat verhoogt juist het plezier bij deze wedstrijd, waarvan de marathon de menners door het schitterende gebied rond de Gorsselse Heide voert.

 

 

De dressuurbanen, de vaardigheid en de hindernissen bevinden zich op en rond het eigen clubterrein en zijn ook voor de toeschouwers zeer overzichtelijk en bij elkaar gelegen, waardoor de aanspanningen prima te volgen zijn. Dit evenement dat meer dan dertig jaar geleden ooit is begonnen als een onderlinge wedstrijd, is uitgegroeid tot een nationaal bekende krachtmeting waaraan rijders met enkel-, twee-, vierspannen en tandem uit het gehele land graag aan meedoen.

 

menteam

 

Er is ruimte voor 105 deelnemers die na het indoorseizoen kunnen meten hoe ze er voor staan. De hindernissen die sinds enkele jaren bijzonder worden aangekleed, vormen voor zowel ervaren koetsiers als voor debutanten een passende uitdaging. Meer informatie via deze link

 

 

 

 

Waterbak

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.