ahp kop

 3 December 2020

Nieuwjaarsreceptie 17 januari

Share

nieuwjaar 2015

De alom geroemde en traditionele nieuwjaarsreceptie van Achter 't Peerd zal plaats gaan vinden op zaterdag 17 januari 2015 van 16.00 uur tot 18.00 uur bij Erve Samberg in de welbekende feestlocatie die al menig maal gediend heeft als feestruimte voor de club.

U bent van harte welkom om elkaar al het goede te wensen en even terug te kijken op het menjaar 2014 met al haar hoogte-, en dieptepunten.

Voor koffie, een drankje, oliebollen en wat hapjes wordt natuurlijk gezorgd, alsmede een presentatie van het afgelopen jaar die u dan mag aanschouwen en wie weet valt er nog wel weer wat te zien vanuit de rijke historie van de club vastgelegd op 8mm en omgezet naar het digitale tijdperk.

Om enigszins een idee te hebben met zijn hoevelen u wilt komen, ook wel makkelijk voor de inkoop van het eten, drinken en het aantal zitplaatsen, verzoeken we even kenbaar te maken als u komt via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we niet met te veel oliebollen blijven zitten of ruim te kort komen.

We hopen u te mogen zien en spreken op zaterdag 17 januari aan de Flierderweg 1 te Gorssel bij de familie Samberg

Het Bestuur

 

nieuwjaar 2015

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.