ahp kop

 18 Januari 2021

Kerstrit 2014

Share

kerst 8

Als het weer een beetje meewerkt organiseren Wim en Doortje op 2e kerstdag (dit jaar op 26 december) wederom de alom bekende KERSTRIT nu de sinterklaasdrukte voorbij is heeft iedereen weer tijd om zich bij Doortje op te geven zodat ze weet hoeveel gasten er komen dus: SNEL UW ZEGENINGEN TELLEN EN DOORTJE BELLEN (telefoneren mag ook)

Opgave bij Doortje: 0575-540096 of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om 11.00 uur is de koffie klaar en dan vertrekken we na een bakkie te hebben genomen, wil je meer dan één bakkie, kom dan gerust wat vroeger.

Mocht het zo zijn dat de weergoden niet mee willen werken, dan zijn we zonder aanspanning ook van harte welkom voor een gezellig samenzijn bij Erve Rood. Want de worsten, de koffie en de hapjes moeten toch op, aldus Doortje en Wim.

Ook zonder aansapnning bent u van harte welkom bij Erve Rood om gewoon te komen kijken, koffie te drinken of een hapje te nuttigen het is allemaal toegestaan, we gaan tenslotte voor de leut.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.