ahp kop

 23 Januari 2021

Nogmaals Carrousel rijden. Dinsdag 23 september

Share

Omdat het zo leuk was en zoveel enthousiasme teweeg bracht bij zowel de deelnemers als  toeschouwers afgelopen disndag. Nu dus in de herhaling: Nog één keer: Carrousel rijden op de dinsdagavond.

Carrousel rijden Dinsdagvond 23 september om 19.00 uur op het clubterrein

carousssel rijden

Aangezien afgelopen dinsdag 16 september zo geweldig verliep, is besloten om nog een keer bij elkaar te komen op de dinsdag-, clubavond op het clubterrein.

We gaan weer Carrousel rijden, de activiteit met meerdere koetsen in de dressuur-ring en  gezamenlijk figuren rijden. De meeste deelnemers van de afgelopen keer zagen het wel zitten om nogmaals mee te willen rijden. Deze keer zal de carrousel les worden gegeven door Netty de Rooij.

Lid van Achter 't Peerd en mocht je het wat lijken, dan ben je van harte welkom om mee te rijden, tenminste als we er niet te veel hebben, het houdt een keer op namelijk met het aantal aanspanningen dat in de ring mee kan doen. Opgeven kan via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als je wilt komen kijken, dat kan natuurlijk ook. Om 19.00 uur gaan we beginnen en vooraf is de koffie natuurlijk weer gezet.

Wie weet tot a.s, disndag de 23e dan.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.