ahp kop

 27 Januari 2021

Carousel rijden disndag de 19e september

Share

Carousel rijden vanavond om 19.00 uur op het clubterrein

carousssel rijden

Aangezien vanaf afgelopen dinsdag 9 september de dressuurlessen zijn afgelopen, doordat de zon ons net niet meer genoeg licht geeft tot aan het eind van de dressuurles, is er spontaan besloten om toch nog 1 of 2 keer bij elkaar te komen op de dinsdag-, clubavond op het clubterrein.

We gaan namelijk Carrousel rijden, een bijna vergeten activiteit met meerdere koetsen in de dressuur-ring en dan gezamenlijk figuren rijden.

Tot nu toe hebben zich al een kleine 8 aanspanningen gemeld die het wel zagen zitten om in elk geval vanavond 16 september om 19.00 uur mee te willen rijden. De carrousel les zal worden gegeven door Arend Jan Hammink.

Lid van Achter 't Peerd en mocht je het wat lijken, dan ben je van harte welkom om mee te rijden, tenminste als we er niet te veel hebben, het houdt een keer op namelijk met het aantal aanspanningen dat in de ring mee kan doen.

Als je wilt komen kijken, dat kan natuurlijk ook. Om 19.00 uur gaan we beginnen en vooraf is de koffie natuurlijk weer gezet.

Wie weet tot vanavond dan.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.