ahp kop

 23 Januari 2021

Dag van AtP 2014: 26-10, aanmelden kan vanaf nu

Share

dag van atp 2014 organisatieDe Dag van AtP is één van de hoogtepunten die Achter 't Peerd weer elk jaar in het najaar organiseert naast de Pasmanrit, de Menduro, de Soeprit, wie weet wat nog meer en de Kerstrit.

Het had wat voeten in aarde om de juiste datum te vinden in 2014,maar die is er nu, en wel Zondag 26 oktober 2014. De dag van AtP.

Dankzij de Social Media konden we toch nog even contact hebben met een van de twee Jannen, één van de organisatoren samen met de andere Jan. in dit geval Jan Maalderink die ons melde vanuit zijn tijdelijke adres op Kos via deze huidige digitale netwerken:

"De Dag van Achter 't Peerd komt er weer aan, vanwege een storing in de planningscomputer niet op 19 maar op 26 oktober. Waar is aardig bekend (clubterrein AtP en daarom heen)maar wat weten we nog niet, wel is zeker dat het weer een dag wordt waarop bijna alles mag en niets moet, kortom gewoon opgeven dan maken we er samen weer wat van, overigens is vorig jaar de auto als hoofdprijs weggegeven, wat het dit jaar word weten we nog niet!!!!!"

dag van 2014 alles magAls er mensen zijn die niet meerijden maar wel willen helpen dit kan natuurlijk ook en wordt bijzonder gewaardeerd!!

Oftewel opgeven voor de Dag van Atp in beide gevallen deelnemen of helpen: a.u.b. even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan nemen wij t.z.t. contact met u op.

Inschrijving staat ook open voor niet leden van de vereniging, dus laagdrempelig en alles mag op die dag en niets moet.

 

 

dag van 2014 alles kan dag van 2014 relax

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.