ahp kop

 19 Januari 2021

Dinsdag 9 september laatste dressuurles

Share

zonsondergang-terreinDe zomer van 2014 loopt helaas al weer ten einde en we hopen op een mooie lange nazomer.  Een van de nadelen van het eind van de zomer is de steeds vroegere zonsondergang.

Was het afgelopen dinsdag 2 september nog tegen 20.30 uur dat hij onderging en we konden dat weer heeeeeel mooi zien op het terrein, dinsdag 9 september is het alweer een kleine 10-15 minuten vroeger dat de grote lamp aan de sky ons gedag zegt tot de volgende dag.

Dit heeft helaas tot gevolg dat de dressuurlessen van de dinsdagavonden moeten stoppen. De 9e kan nog net een keer omdat de menners die les hebben van 20.00 uur tot 20.30 uur met een trailer komen en dan nog veilig naar huis kunnen terugkeren.

Wat we eventueel nog wel kunnen doen, bij genoeg belangstelling daarna, is een of twee keer carrousel gaan rijden van 19.00 uur tot 20.00 uur of ietsjes eerder stoppen

De indeling van de laatste dinsdagavond kunt u via deze link terug vinden

Wilt u zich alvast aanmelden voor de carrousel les(sen) van dinsdag 16 september en wie weet de 23e misschien nog een keer, mail dat dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens op de 9e en hopelijk mooi weer voor onze laaste dressuuravond van 2014, in elk geval heel veel menplezier.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.