ahp kop

 22 Januari 2021

Dorpen Rally 2014 't was weer SUPER (Update meer foto's)

Share

op rust aan de IjsselNa twee weken uitstel, vanwege de verwachte hitte en mogelijk onweer vond zondag 3 augustus de Dorpenrally plaats. Er hadden zich 12 aanspanningen ingeschreven. Helaas konden twee deelnemers het toch niet redden, waardoor het veld dit keer uit 10 deelnemers bestond.

Linksom en rechtsom vertrokken ze om de 5 minuten vanaf het clubterrein. Rechtsom werd er gereden naar de camping langs het Twentekanaal door de kom van Eefde (Schoolstraat, Rustoordlaan), langs het voetbalveld, de rondweg oversteken  en dan via de Eefdese Enkweg en de Eesterbrinkweg, Laan van Eschede, Eefdese Enkweg naar de uiterwaarden waar de pauze in een weiland was.

Bij de Partytent strak aan de IJssel was er geen last van blinden en was er enige verkoeling. De BBQ was aangestoken en de broodjes vlees, kaas of hagelslag, het frisje en natuurlijk water voor de paarden/pony's gingen er prima in.

pauzeplaats1weer thuis  

 

Het tweede gedeelte voerde ons via de uiterwaarden naar het Elf Uur in Gorssel, oversteken en dan de Parallelweg, de Dommerholtseweg, de Huzarenlaan, de Amelterweg, via de Flierderweg en de Marsweg naar de Zevensprong om vandaar richting het clubterrein te riijden.

De aanspanningen die linksom reden, reden dezelfde route alleen dan andersom en eerst via Gorssel naar de uiterwaarden en dan via Eefde weer terug naar het clubterrein.

Het wedstrijdelement zat hem in de gemiddelde kilomters per uur die je moest rijden en natuurlijk het vinden van de soms behoorlijk verdekt opgestelde letters die de oplossing van de puzzel vormde.

de winnaarsHet tempo was prima te doen en was gebalanceerd, gelet op de weersomstandigheden.

Een prachtige rit voor jong en oud, prima verzorgt, leuke paadjes en ook de interne mens kwam niets tekort. Organisatie het was weer super.

De oplossing van de puzzel was dit jaar RABO PLAN 7500 €

Evenals vorig jaar waren Mildred en Johan weer onverslaanbaar. Veel getraind en de afgelopen dagen alleen maar puzzels opgelost dachten we zo. Op de tweede plaats eindigden Dirry en Martin,  derde werden Geraldine,  Casper en Wil.

Hopelijk tot volgend jaar, want dit is absoluut een van de vele hoogtepunten die wij als vereniging kennen.

Deze foto's zijn gemaakt door Selinde Biesheuvel. Dank.

 

 

 

Nadat we dit bericht hadden geplaatst, mochten we nog meer foto's ontvangen van Dick Pluim, dank daarvoor. Deze en de voorgaaande kunt allemaal terug vinden in ons foto archief. Hier alvast een voorproefje.

AtP Dorpenrally 2014 002 AtP Dorpenrally 2014 010
AtP Dorpenrally 2014 017 AtP Dorpenrally 2014 021

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.