ahp kop

 23 Januari 2021

Dorpenrally uitgesteld naar 3 augustus

Share

dorpen rally 2014 relaxVanwege de verwachte weersomstandigheden, heel warm en ook nog kans op onweer, de paardvriendelijkheid en de hoeveelheid werk die er vooraf in gestoken moet gaan worden aan voorbereiding, route uitzetten etc. heeft de organisatie in overleg met het bestuur besloten om de voor morgen 20 juli geplande dorpenrally uit te stellen naar zondag 3 augustus.

De paarden/pony's mogen dus wat de organisatie betreft ff op de ruststand, een goed boek lezen, onder de parasol zitten en relaxen

Dit ook om te voorkomen dat meerdere deelnemers zouden willen besluiten vanwege de warmte of andere weersomstandigheden hun paard/pony iets te willen sparen en bijvoorbeeld na het ochtendgedeelte uit te stappen.

Het gaat zoals het gaat en het komt zoals het komt en soms is het beter een besluit te nemen dan te wachten op wat er gaat gebeuren.

Oftewel: 3 augustus de Dorpenrally vertrek vanaf ons clubterrein

 

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.