ahp kop

 27 Januari 2021

Spijkers met koppen slaan

Share
Clubterrein cooperatie clubhuis Clubhuis

 

Met blijdschap geven wij u kennis van: De renovatie van ons clubhuis.

Het zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn dat we als Koetsiersvereniging Achter 't Peerd mee hebben gedaan voor een bijdrage uit het RABO Cooperatie fonds voor de renovatie van ons clubhuis.

Om dit te kunnen gaan realiseren kwamen we nog wat eurotjes tekort en dat was de belangrijkste reden om mee te dingen.

De afgelopen periode hebben we dus heel veel aandacht besteed om deze actie onder de aandacht te brengen en we zijn daarin geslaagd. Vanochtend mocht ik namelijk een mail ontvangen van de RABO en die luidde:

Beste meneer Leppers,

Graag informeer ik u over uw aanvraag voor een bijdrage uit het Coöperatiefonds ten behoeve van project Menvereniging Achter 't Peerd Eefde - Renovatie Clubhuis. De mogelijkheid om te stemmen is vanaf 18 juli 2014 gesloten en daarmee is de uitslag definitief geworden. Het verloop was rechtstreeks te volgen op onze website www.stemophetcooperatiefonds.nl.

In totaal hebben 6227 leden een stem uitgebracht op de 77 projecten waarop gestemd kon worden. Op uw aanvraag zijn 101 stemmen uitgebracht. Daarmee is uw aanvraag door de leden geheel gehonoreerd. Op de website vindt u de eindstand (per gemeente) terug.

Van harte proficiat. U kunt aan de slag met de realisatie van het project en na afronding een bijdrage van maximaal € 7.500,00 tegemoet zien.

Jullie kunnen je waarschijnlijk voorstellen dat een enorm goed gevoel geeft. We kunnen dus aan de gang en zoals een van de leden van de bouwcommissie vanmorgen meldde nadat hij de uislag had vernomen:

Ja toppie toch maar es snel bij elkaar gaan zitten en spijkers met koppen slaan

Een bijzondere dag dus voor ons als koetsiersvereniging

Iedereen die hier aan heeft meegewerkt op wat voor manier dan ook: Ontzettend bedankt

Wim Leppers, Voorzitter Koetsiersvereniging Achter 't Peerd

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.