ahp kop

 17 Januari 2021

Bijzondere dinsdagavond 22 juli

Share

Dinsdag 22 juli wordt een bijzondere clubavond. Op die avond zijn we namelijk gastvrouw, gastheer voor de minder valide ruiters van de Pasmanmanege. De laatste week voor hun vakantie hebben zij op de dinsdagavond een spelletjes avond met de paarden. Evenals vorig jaar hadden ze het verzoek vanwege de geweldige avond die hun ruiters vorig jaar bij ons mochten beleven, of zij wederom bij ons op het terrein hun spelletjesavond mogen gaan houden.

pasman dressuuravond 1

De bedoeling is tevens dat ze dan met ons mee kunnen rijden, met de dressuurles, of door de opgestelde vaardigheid of een ritje door de de waterbakhindernis en wie weet als er zin is een rondje langs de Gorsselse hei.

Oftewel een uitgebreidere clubavond, ook voor onze minder valide medemens die we via deze manier een prachtige (spelletjes) avond willen aanbieden.

pasman dressuuravond 2Hiervoor is geen speciale dressuurindeling gemaakt maar we hopen wel op veel deelnemers en ook al heb je geen les, je bent zeker welkom om onze gehandicapte medemens weer een overgetelijke avond te bezorgen.

Heel veel plezier a.s. dinsdagavond voor een ieder die deelneemt in welke vorm dan ook en tot dinsdag. En ja als we door de waterbak rijden laten we een klein beetje rekening houden met de inzittenden het gaat tenslotte niet om de snelheid maar om het plezier

De dressuurindeling voor de 23e juli kunt u terugvinden via onze homepage rechts bovenin. Als het echt niet uitkomt laat even weten aan Renate Lenselink.

pasman dressuur avond 3

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.