ahp kop

 23 Januari 2021

Dorpenrally 2014

Share

Ook dit jaar staat de traditionele Dorpenrally weer op het programma en wel op zondag 20 juli. Van de organisatie begrepen we dat ze druk aan het brainstormen zijn geweest om naast de bekende bolletje pijltje route en eventueel een puzzel opdracht wederom een aantal nieuwe elementen toe te voegen aan de succesformule.

Voor onze nieuwe leden de Dorpenrally staat bekend als een individuele rondrit door de schitterende omgeving uitgezet op de kaart, met bolletje pijltje die de route aangeeft, op tijd verreden met strafpunten voor te vroeg of te laat binnenkomen, lunchpauze een 2e gedeelte soms een vaardigheid en andere behendigheid opdracht(en), puzzelen en nog wat andere zaken, oftewel een prachtige, mooie en gezellige invulling van onze mooie mensport.

2013-06-30 17.03.30Wat het dit jaar gaat worden, weten we als redactie dus niet, maar zoals meestal zullen het vast wel mooie en bijzondere elementen worden die zijn toegevoegd. Daar staan de heren (Han en René) ten slotte om bekend. Volgens horen zeggen was de dorpenrally ook de eerste die met achteruit inparkeren zijn begonnen dus wie weet wat voor moois er nu weer uit hun brein is ontsproten.

Opgeven voor deze dorpenrally kan dus vanaf nu bij Rene Samberg. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 06-5342 8400. Of op de dindagavonden waar René regelmatig te vinden is op de bok of aan de koffie.

Oh ja en er is naast eeuwige roem een prijs met naamsvermelding op de wisselbeker voor de winnaar. Benieuwd wie dit jaar de wisseltrofee gaat overnemen van Mildred en Johan Lagerweij die vorig jaar het erepodium mochten betreden, meld je dan aan of kom gezellig kijken.

Wie weet wordt de BBQ ook wel weer aangestoken na afloop.

Zoals al gezegd je weet maar nooit. Start en finish bij ons clubhuis aan de Elzerdijk.

Tot ziens
De organisatie.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.