ahp kop

 24 Januari 2021

Geslaagde CTA-Plus

Share

IMG 0313Voor de eerste keer werd in Eefde/Gorssel een CTA-Plus gereden, een wedstrijd met authentieke aanspanningen. Na de jurering op het clubterrein werd een wegparcours afgelegd wat leidde door de dorpen Joppe, Gorssel en Eefde.

In de drie dorpen werden behendigheidsproeven uitgevoerd waaronder een champagneproef waarbij rijdend een glas champagne in de rechterhand van de koetsier, al of niet genuttigd, van de ene statafel naar een andere moest worden gereden.

 

 

Bij terugkomst op het clubterrein werd er nog een vaardigheid parcours (kegeltjes rijden) afgelegd door de aanspanningen. Even leek het weer of de tijd had stil gestaan toen op zondag 29 juni een kleine twintig rijtuigen in geheel authentieke stijl hun opwachting maakte. Wat een mooie plaatsjes waren erbij.

 

IMG 0530Nadat alle punten van de verschillende onderdelen bij elkaar waren opgeteld was de familie Livens uit België de uiteindelijke winnaar.

Meerdere foto's van de dag kunt u terug vinden in ons foto album op de website, op onze Facebook pagina en bestellen van foto's van Harm Huisjes kan via deze link.

Hieronder al vast een impressie door de lens van door Joanne Riemersma. Wilt u al haar foto's (meer dan 500) zien klik dan hier.

 

Hier de totaaluitslag van de dag.

Uitslag

 

IMG 0086 IMG 0163
IMG 0416 IMG 0432
IMG 0183 IMG 0494

Wie weet volgend jaar weer?

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.