ahp kop

 19 Januari 2021

Weekend na Hemelvaart

Share

Arend-JanEn dan maar weer zomaar een menweekend rond de hemelvaart. SGMW in Ugchelen met 4 deelnemers vanuit ATP: Eugene, Marieke, Dirrie en Adri en onze dinsdagavond lesgever Arend-Jan.

Jan en Jan, Wieke, Doortje en Lieselot in en rond de hindernissen en als TA en vast ook nog wel AtP-ers als toeschouwers.

Ook nog een NVTG rit op zondag in Ootmarsum met wederom Dirrie met Martin, nu met een Wagonette en hoge hoed en ook daar bij het publiek werden een aantal leden gesignaleerd.

Zelf vonden Marieke en Eugene dit van hun optreden in Ugchelen:
"Dag 1 zit er op. Dressuur was zeker niet slecht maar zeker nog wat kleine puntjes. 3de plaats. Vaardigheid was ik super tevreden over. Foutloos maar net iets buiten de tijd. 4de plaats. Sta nu algemeen 4de. Wordt een spannende dag morgen.
Vandaag ging het iets minder. Twee van de zes hindernissen liepen niet soepel. Dit koste me een derde plaats. Nu Zesde geworden omdat het zo dicht op elkaar lag. Wel een leuk aandenken gekregen."

"Klasse 1, 2 en 3, 10 deelnemers en toch 5e in de dressuur. Marathon gewonnen. Super."

En dan reed Manuela ook nog een wedstrijd onder het zadel in Laren. Wel even iets anders dan op de bok, maar we zien haar op de dinsdagvonden tegenwoordig met een tweespan Shetlanders dus vandaag ff er op in plaats van erachter. Zelf vond ze er dit van: "Was een hele geslaagde dag op concours in laren. Eerste keer tussen de paarden gestart en eerste keer met Elmo super trots! aan de punten is het zeker niet te zien, eerste proef 184 en de tweede 199 met een 5de prijs. Me eerste 3 wp`s zijn binnen."


Hieronder weer de foto's voor het plakboek. Een korte toelichting bij 2 bijzondere foto's: De dames Rood en Maalderink hebben gelukkig vooraf overeenstemming bereikt over de Fashion op deze dag (was even een discussie over op FB) en Mulling kon zijn emoties niet meer de baas na het behalen van de eerste plaats in de marathon en zocht even een brede schouder om bij te komen, c.q. lekker de snotters te laten gaan.

Adri Vaardigheid Arend Jan marathon
Dirri Dressuur Doortje en Wieke
Eugene dressuur IMG 1162
Eugene marathon Jan en Jan
IMG 1185 Lieselot in de hindernis
Manuela onder het zadel Marieke marathon
Marieke marathon Ontroerede Eugene

Op naar een volgend weekend met vast wel weer heel veel men-, en paarden/pony's plezier.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.