ahp kop

 17 Januari 2021

30&31 mei SGMW Kromme Zweppe

Share

kromme zweppeOp het bekende terrein in Ugchelen vindt a.s. weekend de SGMW van de Ugchelse vereniging de Kromme Zweppe plaats. In het deelnemersveld treffen we ook weer meerdere leden van Achter 't Peerd aan, Eugene Mulling, Marieke Witteveen-Versluis, Dirrie Elders en Adri Kros evenals onze "grote leermeester" van de dinsdag avond(en) Arend-Jan Hammink.

Wij wensen ze heel veel menplezier en natuurlijk ook heel veel succes bij deze alom bekende SGMW. Wilt u komen kijken, de starttijden bij de dressuur zijn: Eugene start om 08.35 uur in ring 2, Marieke 08.55 eveneens in Ring2, Arend-Janook in ring 2 maar dan om 09.55 uur. Dirrie Elders om 08.25 uur in ring 3 en Adri ook in ring 3, maar dan om 08.45 uur.

Uit zeer betrouwbare bron (Facebook) hebben we vernomen dat Wieke M. en Doortje R. er in elk geval ook zullen zijn, in een van de hindernissen op zondag, want er was druk overleg met commentaar van Eugene en anderen op dit medium over welke blouse de dames wilden gaan dragen. Ook Jan M. en wie weet Jan vd W. zijn er ook vast wel en wie weet zijn er nog wel bekenden die gaan kijken, helpen of Groomen.

We denken dan aan Krista, wie weet Esther en Wim R. ook nog wel. Maar dat zien we dan wel later op de foto's.

Zoals gezegd: Veel menplezier en succes

De "bekenden" die u waarschijnlijk kunt gaan zien hieronder op de gevoelige plaat. Gelukkig hadden we de foto's nog.

Adri Kros paarden dirrie Elders paard
Eugene mulling Pony

marieke witteveen pony

   
jan maalderinkjan van der wal doortje rood   wieke maalderink Esther Klein b Krista sierink

En dan in actie in een van zijn buitenlandse studie/worshop reizen: Arend-Jan, dit weekend echter in actie met de enkelspan Haflinger

arend jan hammink

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.