ahp kop

 25 Januari 2021

25 mei Weekend voor Hemelvaartrit

Share

De Hemelvaartsdag is dag waarop we in het verleden vaak gezamenlijk rondreden met onze aanspanningen. Van ontbijt met gebakken eieren en spek, een pannenkoekentocht, 's ochtends echt heel vroeg vertrekken en dan de dauw op de velden zien, een hemelvaart puzzeldauw mentocht en vorig jaar het weekend voor de Hemelvaart op bezoek bij de Familie Wolters in Hall met een prachtige rit door de Loenermark.

 

kleine blaarOok dit jaar zijn we in het weekend voor de Hemelvaartsdag wederom uitgenodigd door de Familie Wolters in Hall om samen met leden van de Carrousselgroep Hall de dag door te gaan brengen op de bok. De rit wordt georganiseerd door stalhouderij "'t Kleine Blaar", familie Wolters. Als we de lange termijn weersverwachting mogen geloven, wordt het een licht bewolkte dag met wat zon en temperaturen rond de 18 tot 20 graden dus ook dat werkt dan weer mee.

 

hemelvaart 2f

We worden om 9.30 uur verwacht bij Stalhouderij 't Kleine Blaar, de familie Wolters aan de Langedijk 14 te Hall. Koffie drinken, dan inspannen en om 10.30 uur vetrekken we. De lengte van de rit is 29 km. en is redelijk vlak, via het Albaveld, dan stukje Loenermark en omstreeks 15.00 uur zijn we weer terug aan de Langedijk.

Dus heeft u interesse en wilt u meerijden op 25 mei, alleen voor leden van de vereniging, meld u dan voor 21 mei aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld dan ook even met hoeveel personen u deel wilt nemen, zodat we enigszins weten hoeveel personen er mee gaan.

 

Hopelijk tot ziens op 25 mei bij 't Kleine Blaar in Hall

Mocht u geen eigen vervoer hebben voor paard/pony en/of koets laat het dan even weten dan kunnen we kijken of we iets kunnen regelen.

Een impressie van vorig jaar, kunt u teruglezen en de foto's bekijken via deze link

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.