ahp kop

 21 Januari 2021

AtPers in weekend 3-4-5 mei

Share

EugeneAfgelopen weekend zijn er weer meerdere AtPers op diverse locaties in de regio gespot die met hun aanspanning aanwezig waren.

Bij de SGMW in Winterswijk werden als deelnemer Eugene Mulling en Krista Sierink gespot en Gerke Wilbrink was daar aanwezig als jury. Uit de berichtenwisseling op Facebook begrepen we dat Jan en Wieke Maalderink, samen met Doortje en Wim Rood als toeschouwer aanwezig waren en ook Renate en Peter Lenselink met de kids werden op het wedstrijdterrein gesignaleerd.

Bij de CTA rit van de NVTG in Ommen op 5 mei waren als deelnemer aanwezig Johann Haasnoot en Willy Nieuwburg met hun authentieke aanspanning.

En dan waren er ook vast nog wel meerdere aanspanningen, leden, die recreatief aan het rijden waren in de omgeving. Wim en Wilma werden in elk geval gespot bij hun stop voor een kopje koffie.

Fotos'van Winterswijk zijn van Achterhoekfoto.nl en van Krista. Foto's van Ommen zijn van Harm Huisjes Fotografie en alle foto's daarvan zijn te bekijken op www.oypo.nl/hhuisjes

 

Ommen Johann Ommen Willy
gerke IMG 1032

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.