ahp kop

 17 Januari 2021

Snoetenboek online

Share

AA snoetenboek

Al enige tijd was het de wens van velen om een snoetenboek, een foto met korte omschrijving van de leden en anderen die regelmatig aanwezig zijn op de club, of als vrijwilliger regelmatig betrokken zijn bij de club, ook online te hebben.

Maar ja, dat is dan makkelijk gezegd en minder makkelijk uitgevoerd. Dat heeft en had nogal wat voeten in de aarde. Waar vind je iedereen met foto en wat weten we en wat willen we dan ook kwijt in de tekst

We denken dat we een passende oplossing hebben gevonden en zijn daar dan ook mee aan de gang gegaan. Oude foto's terugzoeken, Facebook afstruinen, nadenken over teksten en nog meer fotoalbums doornemen en ga zo maar door.

Het eerste resultaat staat nu online. We gaan hier nog wel even mee door maar we wilden u toch alvast delgenoot maken van dit Snoetenboek, zodat als u niet exact weet wie nou wie is bij de club, u ze hier misschien, hopelijk terug vindt.

We realiseren ons dat we nog zeker niet compleet zijn, dus als u iemand mist of uzelf mist, laat dat dan gerust weten en wie weet kunt u een foto en een stukje tekst meesturen per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan voegen we dat zeker toe. En ook gaan we gewoon stug door met bijwerken, dus kijk regelmatig even wie er zijn toegevoegd.

Mocht u er al wel bijstaan maar wat willen wijzigen, laat dat dan ook even weten via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ook daar gaan we dan mee aan de gng.

Het snoetenboek vindt u achter deze link en in het menu bij HOME. U moet dan wel inloggen met een gebruikresnaam en wachtwoord, hetzelfde wat u ook al gebruikte om het boekje te kunnen raadplegen.

Mocht u dit niet weten of vergeten zijn, mail dan ook even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en als u lid bent van de club ontvangt u de gegevens per mail.

Veel leesplezier en we hopen van u te horen.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.