ahp kop

 26 Januari 2021

We mochten weer

Share

IMG 0993Dinsdag 22 april was het zover. We mochten weer onder de bezielende leiding van Arend Jan ons kunnen ten toon spreiden op de dressuurmat die weer glad was getrokken door Wim R. en uitgezet door Jan v.d. W.

Voor diegenen die niet ingepland waren, of even wilden wachten voor ze aan de beurt waren, of nog stonden na te genieten van de ontvangen tips, evenals voor de toeschouwers die ook waren gekomen, was er koffie met koekje en paaseitjes (chocola), een restantje van de dag ervoor, weer voorbereid en klaargezet door Doortje

 

IMG 0994De zon scheen, de tempeartuur was goed en de lessen waren goed bezocht. Ook een aantal nieuwe gezichten, aanspanningen mochten we welkom heten op deze eerste bonte dinsdagavond van 2014. Te weten Ineke Geurts, Loes Gorzeman, Casper Diekerhof en Romy Kleun-Bruikink. Ook de veteranen kwamen met een (her)nieuw(d)e verschiining: Harry met een Tandem paard aanspanning en Arthur weer met zijn vertrouwde vierspan, naast de oudgedienden Sietske, Lieselot, Wilma, Selinde en Peter.

Achter de Waterbak stond weer een uitdagende vaardigheid, opgesteld door Jan v.d. W en we waren dus weer helemaal compleet en konden onze goddelijke gang gaan met onze prachtige sport/hobby.

IMG 1002 IMG 1003

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.