ahp kop

 27 Januari 2021

We gaan weer rijden 2e paasdag en Kroamschudden

Share

paastolMaandag 21 april, 2e paasdag, staat de eerste gezamenlijke rit gepland. De bedoeling is dat we dan weer gaan rijden. Deelname is beperkt tot leden van Achter 't Peerd

Vertrek is om 10.00 uur bij het clubterrein aan de Elzerdijk, vooraf is er koffie met een paaskoekje en dan gaan we een niet al te lange route rijden, het is tenslotte nog vroeg in het seizoen.

Onderweg gaan we ook nog even kroamschudden, met koffie paastol, eieren en wie weet beschuit met muisjes.

De planning is dat we tussen 12.30 en 13.00 uur weer terug zijn bij het clubhuis zodat u de gehele middag nog voor u zelf heeft, voor familiebezoek of naar de meubelshow (je weet het niet he)

Om enigszins een idee te hebben van de hoevelheid aanspanningen, lees benodigde kofiie, koekjes, eieren, paastol etc, kunt en mag u zich opgeven voor deze rit. U doet dat door te mailen naar Wim en Wilma Leppers Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen met 06-1030040706-10300407.

Wij hebben er weer zin an en hopen u te zien a.s. maandag rond de klok van 10 aan de Elzerdijk 44 bij het clubhuis.

mandje eieren

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.