ahp kop

 21 Januari 2021

A'tP internationaal?

Share

Op de dag dat we via facebook vernamen dat A'tP lid en 2 span kanjer Mieke van Tergouw samen met 4-span kanjer Koos de Ronde naar de USA vertrokken om (vermoedelijk) hun kennis te delen met de menners van overzee kwamen tegelijkertijd 13 bewoners van de USK (United States of Kabouterland) naar ons koude kikkerland om hun verre familieleden op te zoeken en om te ervaren hoe in Warnsveld (logeeradres) kabouterbungalows op maat gemaakt worden, maar bovenal om te kijken hoe het komt dat ruim 130 menners starten willen op de samengestelde menwedstrijd te Gorssel op 5 en 6 april.
Toen een klein half jaar geleden de 1ste contacten tot stand kwamen en de hele familie  van Bouterstein tot Steinerbout (inderdaad van oorsprong van nederlandse adel) besloot om VIP kaarten te kopen voor het evenement gingen de decoratiebedenkers van A'tP direct aan de slag om voor de gasten een passende hindernis te maken.                      
Zoals echte toeristen wil de familie B. graag iets van molen en klompen zien en zo werd besloten de waterbak tot USK hindernis om te toveren, wie deze en de andere hindernissen wil aanschouwen is uiteraard van harte welkom op 5 en 6 april.
Verdergaand in de planning van de familie B. kwamen de ondertussen befaamde dressuurlessen van Arend Jan Hammink ter sprake, het bleek dat de gasten zich goed voorbereid hadden want ook in de USK waren de kwaliteiten AJ al alom bekend. besloten is dat de hele familie in ieder geval de maand april nog in Warnsveld blijft logeren om zo ook de eerste lessen op 22 en 29 april bij te kunnen wonen.

Foto0350Foto0349v.l.n.r.: Schoondochter Bettina, zoon Bertus de kinderen Bea, Bep, Berend, Boudewijn, Bethilde, Boukje, Bedwin, Bedijn, Beer en Beertje en tot slot grootpa Bertram, ze hopen u te mogen begroeten op 1 van de Achter 't Peerd evenementen!!          

 

 

 

 

 

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.