ahp kop

 20 Januari 2021

SGMW 2014: It geat on.

Share

IMG 0488Eefde, Zaterdag 8 maart 2014. Tegen 07.30 uur arriveert het koffiezetteam, zodat als de eerste noeste arbeiders arriveren, de dampende koffielucht hun verwelkomt als ze het clubhuis binnenstappen. Vooraf overleggen nog even terugblikken op de Slotavond van de Dressuur en Vaardigheid van gisteravond en dan werkoverleg met koffie en sterke verhalen. Natuurlijk even de laatste nieuwtjes doornemen en dan tegen 08.20 uur naar buiten.

Daar opgesteld staan de nodige paardenkrachten, noodzakelijk om het materiaal te gaan verplaatsen naar de juiste plek, de gaten te boren, de planken te vervoeren, de palen laden en lossen etc. etc. Natuurlijk eerst even in het hok kijken wat er allemaal nog ligt, waar ligt dit? Waar ga ik beginnen, overleg over de schop hangend, nou dan ga ik wel met de brug bezig, ga je mee dan beginnen we daar. Nog even wat materiaal aan de tractor koppelen en daar gaan ze heen de noeste werkers. Tegen 09.00 uur is iedereen op zijn/haar manier lekker bezig en zie je dat de gatenboor al naar de tweede hindernis rijdt. De bielzen van de eerste hindernis staan al bijna allemaal op hun plaats en de boodschappenlijst wordt opgesteld voor de lunch. Nog even daarvoor de soep op halen straks en dan is dat ook weer geklaard.

IMG 0500Wat een bezige bijen die op deze schitterende al lekker warm wordende zaterdagochtend en middag hun vrije tijd geven aan de voorbereiding van de SGMW van 5 en 6 april. Dit belooft weer veel goeds voor de komende weken. Tegen 15.00 uur is de afsluitende borrel en kan er terug gekeken worden op een eerste geslaagde bouwploegdag.

Gelukkig hebben we de foto's nog in ons fotoarchief.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.