ahp kop

 16 Januari 2021

De kop is eraf (2 maart 2014)

Share

Na al weer vele maanden van voorbereiding achter de tekentafel en de vergadertafel, ook leuk en gezellig, mogen ze (de parcoursbouwer en zijn trawanten) de wei in. Het weer werkt ook prima mee en dus gaan de piketpaaltjes de grond in.

Meetlinten, touwtjes uitleggen, uitpassen en kijken of het achter de tafel uitgewerkte plan ook daadwerkelijk te realiseren is. Tenslotte staat zaterdag 8 maart de bouwploeg te popelen om met zonnige perioden en 17 graden, dat is de voorspelling vandaag voor a.s. zaterdag, aan de slag te gaan en dan moeten de hindernissen in het veld, aangegeven door de piketpaaltjes, wel op de juiste plek staan, anders komen de boorgaten en de palen niet op de juiste plaats.

Wilt u zaterdag 8 maart helpen bij het bouwen van de hindernissen en word het tijd dat de hamer, de boor, de schop, de bats en ander gereedschap de schuur uitkomt en het lijkt u wel wat, lichamelijke arbeid in het open veld met een heel gezellige ploeg, koffie vooraf, koffie tussendoor, verzorgde lunch en ook nog wat werk, kom dan naar het clubterrein zaterdag 8 maart. De eerste koffie is om 08.00 uur en om 08.30 uur mag u dan aan de bak.

Wie weet tot a.s. zaterdag, de piketpaaltjes waar ze nu nog mee bezig zijn, zie hieronder, staan er dan.

Sinds we vrouwelijke inbreng in de hindernisbouw hebben worden de hindernissen steeds mooier aangekleed, Marjoleen heeft dit keer bedacht iets met HOUTEN KLOMPEN te gaan doen,
het verzoek aan iedereen is dus: hebt u- of weet u iemand met klompen, zondagse, zaterdagse, doordeweekse, blauwe, blanke, kunstig beschilderde of gewone HOUTEN KLOMPEN die u missen wilt breng ze op een zaterdag naar de Elzerdijk (kunt u meteen helpen) of stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we iets kunnen regelen!

foto 2-3 01 foto 2-3 02

 

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.