ahp kop

 20 Januari 2021

Slotavond D + V 7 maart

Share

UITNODIGING: Op vrijdag 7 maart a.s. zullen we de door Achter 't Peerd Gorssel georganiseerde Wintercompetitie Dressuur en Vaardigheid 2013 / 2014 gaan afsluiten met een Slotavond.

jan de boerOndanks de beperkte financiële middelen (het organiseren van D+V Wedstrijden zal nimmer een vetpot worden) denken we u een aardig programma te kunnen aanbieden.

Alle rijders, vrijwilligers en juryleden die hebben deelgenomen of meegewerkt aan de competities 2012/2013 en 2013/2014 zijn hierbij uitgenodigd. U mag meebrengen wie u wilt, partners, kinderen, opa, oma enzovoorts en u hoeft zich niet vooraf aan te melden.

Koffie, thee en enkele hapjes (zolang de voorraad strekt) zijn voor iedereen GRATIS, en bovendien zullen de rijders enkele consumptiebonnen ontvangen. Juryleden en vrijwilligers worden de hele avond vrijgehouden, want zonder hen volgend jaar geen nieuwe Wintercompetitie.

indoor 14Alle overige consumpties zijn voor eigen rekening, dat kan bruin anders niet trekken, en u kunt het dus net zo gek maken als u zelf wilt.

Niemand hoeft zijn aanspanning mee te nemen, behalve een viertal ingelote deelnemers die hierover reeds rechtstreeks bericht hebben ontvangen. We hebben voor deze optie gekozen hoofdzakelijk vanwege de MDO Kampioenschappen voor paarden, die zaterdag 8 maart zullen worden gereden in Scherpenzeel en waar de nodige van onze deelnemers naar toe zijn afgevaardigd.

Niet getreurd, de winnaars staat nog iets aardigs te wachten waarover op de avond zelf nadere mededelingen zullen worden gedaan. Alle afgevaardigden, ook de pony aanspanningen een week later in Nijkerk, alsnog van harte proficiat.

Maar we gaan elkaar vanzelfsprekend niet de gehele avond gezellig zitten aankijken. Het programma voor deze avond ziet er dan ook als volgt uit:

  • 19.30 uur: Aanvang avond, ontvangst met koffie en thee
  • 20.00 uur: Niemand minder dan Jan de Boer (iedere nadere introductie is eigenlijk overbodig - o.a. voormalig Wereldkampioen vierspan pony's, afgelopen jaar deel uitmakend van het Gouden pony team in Pau etc. etc.-) zal voor de uitgelote vier aanspanningen een "clinic" c.q. les verzorgen met heel veel tekst en uitleg, vanzelfsprekend ook zeer interessant voor alle overige aanwezigen. Deze "les" zal ca. anderhalf uur in beslag nemen.
  • 21.30 uur: Uitreiking Bokalen Wintercompetitie en Spruitjesbokaal 2012/2013 en Uitreiking Bokalen en Groepsprijzen Wintercompetitie en Spruitjesbokaal 2013/2014 door onze Voorzitter op zijn bekende, ongeëvenaarde wijze.
  • 22.00 uur: Jan de Boer zal met een eigen tweespan een demonstratie met wederom tekst en uitleg verzorgen. Dit is absoluut een "must" om te zien. Deze demonstratie duurt ca. een half uur.
  • Vanaf 22.30 brengen we de avond verder gezellig door in de kantine.

 

Paardenmensen kennen vanzelfsprekend de boekjes van "De ManVan". Welnu, "De ManVan" konden we helaas niet financieel behappen, maar met ietwat geluk is er nog een optreden van " De ZusVan". Gewoon afwachten maar.

We hopen er met zijn allen een gezellige avond van te kunnen maken.
Tot ziens dan maar volgende week vrijdag.

Achter 't Peerd Gorssel D+V, 28 februari 2014.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.