ahp kop

 28 Januari 2021

AtP en Voskamp bokaal

Share

Achter 't Peerd leden waren gisteren actief als deelnemer, toeschouwer of medewerker bij de wedstrijd om de "Voskamp bokaal", dit jaar de vijfde uitvoering van een initiatief van een trouwe sponsor.
's Morgens om een uur of zeven stond Han al aan de kant van de weg om mensen naar de parkeerplaats te begeleiden, zat Geraldien al aan de secretariaatstafel medewerkers- en deelnemers te ontvangen, was Jan al druk bezig z'n computerprogramma op te starten, liep Rein al parkeerwachters te instrueren en ongetwijfeld zal ik nu nog mensen vergeten zijn.
Om half negen begon de wedstrijd met de enkelspan pony's een rubriek waarin Marieke en Eugene goed presteerden maar helaas niet naar de finale mochten.
Ook in de rubriek enkelspan paard hadden we 2 deelnemers Adri en Peter, Adri had een goede oefenronde en Peter mocht door naar de finale waarin hij 4e werd.
Rein Hazelaar was onze vertegenwoordiger bij de 4 span ponies en reed 2 leuke rondes geassisteerd door Linda en Inge, Arthur wilde graag mee maar mocht als reserve groom de pony's poetsen.
Na de warme maaltijd mochten Henk en Hans hun rondjes rijden, Henk door naar de finale waarin hij 2e werd en Hans mocht tot grote teleurstelling van velen geen finale rijden hierin reed slechts 1 vierspan paarden.

Alle uitslagen via deze link

Rond 23.30 uur was het weer voorbij en kunnen we als Achter 't Peerd toe gaan werken naar onze wedstrijd op 5 en 6 april.

Wieke Maalderink heeft een album met je gedeeld
10 foto's in dit album
afbeelding niet weergegeven

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.