ahp kop

 27 Januari 2021

Paardvriendelijke omheining (Deel V)

Share

hek 15-2 2

Paardvriendelijk, goed in de omgeving passend, mooi aaneengesloten en ook prachtig, geheel waterpas neergezet door de verschillende bouwploegen, dat zijn de woorden die uitstekend passen bij onze nieuwe omheining om ons terrein aan de Elzerdijk.

Na een paar zaterdagen stevig eraan trekken met de nodige hulpmiddelen als gereedschap en de nodige menskracht staat die er dan.

Aangezien we de ruimte achter de waterbak op onze bonte dinsdagavond mogen gebruiken voor de vaardigheid is de omheining tussen de waterbak en het weiland daar achter niet geplaatst, maar de palen en leggers die daarvoor bestemd waren staan nu om de waterbak heen.

hek 15-2 5Al vast een voorproefje voor de wedstrijd. Mooie afscheiding tussen publiek waarvan we hopen dat ze weer met grote getale naar de wedstrijd komen en de aanspanningen die de waterbak slechten.

Even relatieve rust, nou ja rust, morgen weer de 4e Spruitjesbokaal, dinsdagavond weer dressuur in de bak en dan op naar de eerste bouwdag voor de wedstrijd.

Hoe het was en wat het resultaat uiteindelijk is geworden door Han, Jan, Jan, Wim en Harry van S. (de ploeg van vandaag) staat gedeeltelijk op de foto's hieronder. En anders ga even kijken naar al dit moois.

 

hek 15-2 1Even voor de goede orde, we hebben onze voorzitter niet echt kunnen betrappen op fysiek werken, werken voor de club, dat werken, doet hij meestal op andere manieren en tijden, maar voor de foto wilde hij wel even poseren, het komt dus allemaal goed.

En dan is het tegen 15.00 uur nog even napraten en genieten van de gedane arbeid wel binnen bij een borreltje of een frisje of koffie met koekje van Doortje.

Allen die hieraan hebben meegewerkt, ontzettend bedankt voor deze inspanning, iets waar we weer trots op mogen zijn.

 

 

hek 15-2 3 hek 15-2 6
hek 15-2 7 hek 15-2 8

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.