ahp kop

 20 Januari 2021

Herkansing outdoor fitness (omheining plaatsen)

Share

outdoor fitnessUit zeer betrouwbare bron hebben wij vernomen dat een significant aantal leden het bijzonder jammer vonden dat ze afgelopen zaterdag niet konden meetrainen in de openlucht bij de outdoor fitness van Achter 't Peerd. Daarom is er voor deze liefhebbers en anderen natuurlijk ook een tweede kans, een zo geheten herkansing wegens het grote succes en wel zaterdag 15 februari.

We gaan dan als het lukt de laatste palen van de omheining zetten, de gaten boren de leggers op maat zagen, er in leggen, alles natuurlijk waterpas en de glooiing van de randen volgend en voor zover we hebben vernomen ook misschien nog wel het nieuwe toegangshek plaatsen.

Naast machinale hulpmiddelen kan er zeker ook weer wat ouderwets handwerk worden verwacht, dus om 09.00 uur heeft Doortje weer de koffie klaar, kort werkoverleg en dan de werkhandschoenen, de overall en de laarzen aan en aan de bak. Tussendoor vast nog wel koffie met wie wet wat krachtvoer (biscuitje) en een zeer voedzame lunch zal er vast ook wel weer zijn. En wie weet is de zonnebrandolie ook nog wel nodig, je weet het maar nooit met die weersvoorspellingen de laatste tijd.

20140208 160401 resized-1Een dagje lekker werken en de vereniging een grote dienst bewijzen, wie wil dat nou niet.
Dus meld je aan en kom met een goed humeur en goede zin zaterdag naar ons clubterrein aan de Elzerdijke en je wordt begeleid door deskundige trainers en coaches bij de verwachte werkzaamheden, naast ook heel veel plezier en saamhorigheid natuurlijk. Kun je alleen 's ochtends of een gedeelte van de dag, neem dan toch even de moeite en kom.

Tot zaterdag

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.