ahp kop

 26 Januari 2021

Omheining: We gaan weer verder

Share

omheiningZaterdag 8 februari staat weer gepland om verder te gaan werken aan het plaatsen van onze nieuwe paardvriendelijke omheining. Aan de kant die nog gezet moet worden moet eerst nog wel wat worden verwijderd. Palen, prikkeldraad en schapengaas wat er nu nog staat moet de grond uit en verwijderd worden.

Er is al een ploeg van noeste werkers die zich hebben aangemeld, maar een paar extra handen zijn zeker welkom voor het opruimen van de oude omheining en het plaatsen van de nieuwe.

Gratis in de buitenlucht aan je conditie werken zonder naar de sportschool te gaan, kan dus a.s. zaterdag onder deskundige begeleiding, met koffie vooraf verzorgt door Doortje, een lunch zal ook nog wel worden geregeld, dus alle ingrediënten voor een lekker dagje werken in de buitenlucht zijn aanwezig.

Daarnaast zijn we er als vereniging ook heel blij mee, als er een aantal extra handen komen en zodoende dan ook hopen de omheining helemaal klaar te hebben voor het buiteseizoen weer begint.

Dus werkhandschoenen inpakken en aan het werk zaterdag. Zelfs de weersvoorspelling ziet er goed uit dus schroom niet en kom.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.