ahp kop

 17 Januari 2021

Foto van de maand Januari/februari

Share

In 2014 beginnen we met de 11e prijsvraag voor de foto van de maand. Bij de vorige foto werd gevraagd werd naar het jaartal van de eerste nachtrit, toen nog fashion ride geheten en welke personen op de foto stonden.

Diegene met de juiste oplossing en dus de winnaar is: Marcel Berendsen. De juiste oplossing was: - 2004 en de heren op de foto zijn: Han Brokken, Arthur Dieperink en Rein Hazelaar.

Er waren zoals altijd wel weer een aantal leden die meenden het te weten, maar die dan vergeten hun oplossing in te zenden. Ook ontving de redactie wederom een groot aantal "vind ik leuks" via onze Facebook pagina, dus als je het denkt te weten, deelnemen kan ook via de Facebook pagina van Achter 't Peerd.

 

Foto van de maand jan febVoor de maanden januari en februari is er weer een foto uit de oude doos. Dit was de eerste foto die getoond werd bij het 35-jarig jubileum jongstleden november.

De vraag is: Wie rijdt hier voorop bij de eerste rit van toen nog niet opgerichte club op 12 november 1978. Oftewel wie was de koetsier op de bok. Voor een vergroting van de foto klik op de foto.

Onder diegenen die weten, of denken te weten en dit dan mailt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wordt een attentie verloot. Mocht u geen E-mail tot uw beschikking hebben, dan mag u ook een briefje met de oplossing en uw naam geven aan een bestuurslid, die dan zal zorgen dat uw oplossing aan het juiste adres wordt bezorgd.

Indien er meerdere inzendingen zijn die het goed hebben, wordt er geloot. Dus puzzel ze en laat weten wanner het was en waar, oftwel waar we naar op zoek zijn.

Heeft u ook een bijzondere foto, mail ons die dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij maken dan een keuze voor de volgende foto van de maand.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.