ahp kop

 28 Januari 2021

Eerste Indoorlessen

Share

dressuur indoorDinsdag 7 januari werden de eerste indoorlessen gegeven in de hal van Semper aan de Amelterweg. Vanaf 18.30 uur betraden de eerste aanspanningen de piste om onder deskundige leiding van Truus Middelkoop te worden begeleid in het gymnastiseren van de paarden/pony's en het dressuurmatig rijden.

Niet alleen in de bak was het goed gevuld ook langs de kant en in de kantine waren vele enthousiastelingen aanwezig die ook aan het genieten waren.

Met Doortje achter de bar, leek het wel bijna alsof de welbekende bonte dinsdagavonden in  de buitenlucht al weer waren begonnen.

Ook de tweede les van 19.30 uur en de derde les van 20.30 uur bleken een groot succes en ook de aanwezigen langs de kant genoten nog steeds.

Toen we tegen 22.00 uur de lampen uitdeden in de kantine van Semper konden we terug kijken op een geslaagde avond die aan het enthousiasme van de deelnemers en publiek te merken, prima was ontvangen.

Dus op naar 21 januari wanneer we aan de tweede invulling van dit winter fenomeen gaan beginnen. Wie weet tot ziens.

Hieronder drie korte impressies van de afzonderlijke lessen vastgelegd door Geraldine Stuivenberg op de gevoelige plaat en ook te vinden op youtube.

Eerste les 18.30 uur - 19.30 uur

Tweede les 19.30 uur - 20.30 uur

Eerste les 20.30 uur - 21.30 uur

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.