ahp kop

 21 Januari 2021

Indoorlessen in de grote hal van Semper

Share


IMG 0018Een aantal leden had vorig jaar gevraagd of het ook mogelijk was om in de winterperiode dressuurlessen te kunnen volgen en wel in de hal bij Semper. Dit heeft erin geresulteerd dat alle rijdende leden zijn aangeschreven met dit verzoek of ze wilden deelnemen aan deze nieuwe te plannen lessen in de hal.

Het werd uiteindelijk een niet club gebonden activiteit, oftewel een ieder die interesse heeft en mee wil doen kon zich aanmelden tot 15 december zodat er een indeling kon worden gemaakt. De kosten (hal huur en instructrice) zijn volledig voor de gezamenlijke deelnemers

 

Met alle aangemelde deelnemers is contact geweest of wordt dit zeer binnenkort gedaan, maar uiteindelijk zijn er 12 aanspanningen die op de dinsdagavond een keer in de twee weken dressuurles gaan volgen in de grote hal bij Semper. De lessen worden gegeven door Truus Middelkoop, een instructrice die al jaren ervaring heeft en zelf ook regelmatig rijdt op dressuurwedstrijden. Ook organiseert zij jaarlijks een outdoor dressuur en vaardigheid. Dit jaar zaterdag 28 juni, op de locatie van Gerben en Truus Middelkoop.

De eerste les is op dinsdag 7 januari en begint om 18.30 uur. Hierna is er tweewekelijks weer een les.

De data van de lessen zijn dus de volgende dinsdagen: 7 januari, 21 januari, 4 februari, 18 februari, 4 maart, 18 maart, 1 april, 15 april en misschien 29 april ook nog, afhankelijk of we dan al weer buiten aan het lessen zijn.

De indeling voor de lessen is als volgt.

18.30 uur - 19.30 uur  Sietske Bezemer
   Wim Rood
   Wil van Hulst
   Mark Biesheuvel
   
19.30 uur -20.30 uur  Netty de Rooij
   Patrick Egbertzen
   Gerke Wilbrink
   Wim Leppers
   
20.30 uur - 21.30 uur  Adri Kros
   Rein Hazelaar
   Bas Hasnoot
 

 Joice van Lohuizen

U kunt ook komen kijken als u dit leuk vindt, of even bijkletsen in de kantine van Semper er is koffie en vast ook wel gezelligheid. Dus wie weet tot ziens op een van de dinsdagavonden.

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.