ahp kop

 23 Januari 2021

In Memoriam (update2)

Share

PA142862

n Memoriam Eef Piepers

Vanmiddag is na een periode van afnemende gezondheid paardensportman Eef Piepers overleden.
Als liefhebber van de paardensport was Eef in 1971 medeoprichter van de Udense Menvereniging om vervolgens als bokrechter TA en parcoursbouwer in de samengestelde Mensport terecht te komen waarover hij vele verhalen kon vertellen.
1 van de gebeurtenissen waar Eef dierbare herinneringen aan had, was het opzetten van de wedstrijd in Beekbergen samen met Arjan Brink en Bertus van Tergouw. Elke keer als hij hier over praatte, begonnen z’n ogen weer te stralen.
Andere gebeurtenissen die vaak voorbij kwamen waren z’n “paardenvakanties” in Spanje en de postkoetsentocht door Duitsland.
Voor “Achter ’t Peerd” was Eef een lid dat regelmatig even kwam kijken bij de lessen of evenementen en zo tot op het laatst van zijn sport bleef genieten.

We verliezen met hem een karaktermens, een bijzondere paardenliefhebber en wensen zijn familie heel veel sterkte om dit verlies te dragen.

Jan Maalderink.

 

 

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.