ahp kop

 17 Januari 2021

Kerstrit 2013

Share

2e Kerstdag, de traditionele kerstrit van AtP

kerstrit 2012 1

 

Gaan we RIJDEN !!!!!! of GLIJDEN, volgens Piet Paulusma: RIJDEN. Dus: Tegen 11.00 uur 2e kerstdag heeft Doortje de koffie klaar met een kerstkransje en staat Wim al aangespannen klaar in kerstkledij!!

Vervolgens rijden we een "klein" rondje om daarna af te sluiten met een kerstborrel op het erf van Wim en Doortje.

 

 

 

 

stamppotbuffetVoor diegenen die dan geen zin of tijd meer hebben om te koken is er de mogelijkheid om tegen een eigen bijdrage van euro 17,50 p.p. aan te schuiven om 18.00 uur voor een stamppot buffet (Boerenkool, Zuurkool en Hutspot met rookworst, speklapjes en spekkies) bij Gasterij de Gracht aan de Laarstraat te Zutphen (Bij Theo, zoon van de oude Bruggeman een van onze leden van het eerste uur en Martin). Dat is exclusief de consumpties maar wel inclusief een dessert (Buffet).

Je kan/mag ook alleen rijden of alleen mee eten, wat je wilt, als je het maar doorgeeft dan weten wij waar we op mogen rekenen

Aanmelden gaarne zo spoedig mogelijk bij Wim en Doortje telefonisch: 0575 540096, of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertrekplaats Harfsensesteeg 1 Eefde.

 

de gracht

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.