ahp kop

 24 Januari 2021

Ook indoor zijn we actief

Share

 

PC150512Zaterdag 14 december was het weer zover: de 2e Dressuur en Vaardigheidwedstrijd van het seizoen 2013/2014 georganiseerd door Dick en Netty in de hallen van Semper.                               
Zoals gewoonlijk werden ze ook deze keer weer geassisteerd door "vroege vogels" Doortje, Marjoleen, Jan vdW en anderen, die ook deze dag gastvrijheid en vakmanschap combineerden om het de deelnemers zo aangenaam mogelijk te maken. Wim Leppers was er onderr andere voor de Pijsuitreiking, hierbij geassisteerd door "lintenmeisje" Dick. Arjan zorgde voor het vaardigheidsparcours en Wim Rood was behalve deelnemer ook verantwoordelijk voor het mooie dressuurvloertje! Van deze dag werden videoopname's gemaakt die vrijdag 10 januari gebruikt zullen worden in een clinic, nadere informatie hierover volgt nog via de website van het MDO.

p.s. als u denkt wat is ons aller Doortje aan het doen op de foto hieronder? April en Mannus waren terug uit Australie en kwamen een eigenmaakte lekkernij brengen die Doortje netjes ging verdelen!!

PC140523

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.