ahp kop

 25 November 2020

Nieuwjaarsreceptie op 5 januari

Share

OliebollenZondag 5 januari staat gepland voor onze nieuwjaarsreceptie, waar we elkaar een goed menjaar mogen toewensen en verder ook alle goede zaken voor een hopelijk mooi en gezond 2014.

Dit jaar vindt de festiviteit plaats in het Hart in Eefde waar u vanaf 15.00 uur welkom bent. Tegen 18.00 uur is het afgelopen. Naast hapjes en drankjes en gezellig bijpraten gaan we op speciaal verzoek terug in de historie van de club met bewegende beelden. 

Even ongedwongen met elkaar om en aan tafel, vooruitkijken en terugblikken een mooi moment om dat even te doen met leden van onze vereniging.

 

oude doos mennenEr zijn meerdere DVD's in omloop waarop de rijke historie van de club is terug te zien en die gaan we u tonen. Mennen in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw. Menwedstrijden, ritten, ploegen en nog veel meer. Heerlijke oude herinneringen ophalen en genieten.

 

Wij, als bestuur, hopen u te mogen begroeten en met u het glas te heffen op een schitterend menjaar 2014 met hopelijk weer veel hoogtepunten en natuurlijk ook heel veel menplezier.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.