ahp kop

 28 Januari 2021

Netty eerste winstpunten in Z dressuur

Share
 
nettyNetty de Rooij is dit winterseizoen voor het eerst officieel gestart in de Z-Dressuur met Haiko. Samen met groom Geraldine Stuivenberg had ze zaterdag 30 november een top dag bij de Indoor D+V van de Bergmenners in Barchem.
 
Onder het toeziend oog van Internationaal Jurylid de heer Peter Bonhof de eerste start in de Z-dressuur. Daarin behaalde ze 211 punten in de eerste proef en 222 in de tweede. Ofwel drie winstpunten, en dat bij de eerste wedstrijd in de Z.
 
Op het moment van prijsuitreiking was dit goed voor 2 eerste plaatsen bij de pony's M, Z en ZZ, al hoorde ze achteraf dat er bij Rijk Spronk in de tweede proef een telfoutje was gemaakt waardoor hij haar alsnog nipt zou hebben verslagen. Als dat zo is: Rijk, van harte proficiat. Maar hoe dan ook, Netty, Geraldine en Haiko waren meer dan tevreden.
 
Als bonus nog een winstpuntje in de vaardigheid, dus de dag kan niet meer stuk.
Voor diegenen die er niet waren, volgens Netty Geraldine en Dik was het een prima wedstrijd, prima organisatie en prima locatie. Een vidoe van haar proef kunt u vinden op haar eigen facebookpagina.  
 
Hopelijk rijdt Netty de 14e december ook weer mee op de Dressuur en Vaardigheid bij Achter 't Peerd in de Semper hallen en wie weet weer winstpunten voor haar en hopelijk ook voor de andere deelnemers van de club.
 
Tot ziens op 14 december bij de onze tweede aflevering van de Spruitjesbokaal 2014.

Secretariaat Achter 't Peerd | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | © Chair-man.nl

Copyright 2011.